Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

AG Reality IPRENAJATÝ ZARIADENÝ 3I. BYT S VOĽNÝM PARKOVANÍM PRED BYTOVÝM DOMOM

Ulica: Rajčianska
Mestská časť: Dolné hony
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
750 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

AGreality & finance , s.r.o Vám ponúka exkluzívne na prenájom zariadený 3i. byt na Rajčianskej 20, Bratislava - Vrakuňa.

Pokiaľ túžite po bývaní v tichej časti mesta obkolesený zeleňou, s dobrou dostupnosťou MHD, detských ihrísk, obchodov, reštaurácií či kaviarní, tento byt je ako stvorený pre Vás.

NA PRENÁJOM:

Zariadený 3-izbový byt obkolesený zeleňou a výbornou občianskou vybavenosťou.

VÝMERA:

 67 m2 + pivničná kobka

POSCHODIE:

Byt sa nachádza na 3. z 8 poschodí s novým výťahom.
 DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Po vstupe do bytu sa nachádzate na veľkej priestrannej chodbe kde nájdete úložný priestor na topánky a veľkú praktickú šatníkovú  skriňu. Z chodby máte priamy vstup do prvej izby, do samostatnej kuchyne, samostatnej kúpeľne, samostatného WC a do obývačky.  Z priestrannej obývačky máte priamy vstup na balkón a priamy vstup do ďaľšej izby- spálne. V kuchyni sa nachádza jedálenský stôl, špajza, plynový sporák a elektrická rúra. Na všetkých oknách sa nachádzajú sieťky a vnútorné žalúzie, pričom v spálni sa nachádzajú aj žalúzie vonkajšie ktoré zachytávaju teplo. V každej izbe sa nachádzaju aj skrine s veľkým úložným priestorom. V obývačke sa nachádza sedačka, stolík a TV.

BYT:

Pozostáva z 3och obytných miestností, vstupného priestoru, samostatnej kuchyne so špajzou, samostatnej kúpeľne a samostatného WC. K bytu prislúcha aj pivničná kobka.

VYBAVENIE:

Byt sa prenajíma zariadený, pripravený na bývanie ihneď po podpise zmluvy.

PARKOVANIE:

Voľné parkovanie pred bytovým domom.
LOKALITA:

Byt sa nachádza v príjemnej časti Bratislavy- vo Vrakuňi, odkiaľ máte dobrú dostupnosť do mesta, pričom bývate v tichej lokalite a vyhnete sa tu ruchu mesta obkolesený zeleňou. Lokalitá je vhodná pre rodiny s deťmi ako aj pre dospelých, ktorí preferujú bývanie v tichšej lokalite. V blízkosti sa nachádza Billa, Lidl, Tesco ako aj obchodné centrum Hron. V okolí je kompletná občianská vybavenosť (zástavky autobusu, škôlka, základná škola, gymnázium, detské ihriská a športoviská), ako aj veľké množstvo reštaurácií či kaviarní.

CENA:
750EUR/mes. nájom za byt (vrátane poplatkov, energií, TV a internetu). Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí: 1X nájom za daný mesiac, 1X depozit vo výške mesačného nájmu a provízia RK vo výške 500€.

KONTAKT:

V prípade záujmu kontaktujte makléra : Veroniku Gašparikovú , mobil : + 421 901 772 778 , mail : veronika.gasparikova@agreality.sk

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti AGreality & finance , s.r.o



 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
67 m2
Úžitková plocha:
67 m2
Poschodie:
3
Loggia:
nie
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
nie
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
verejné
Voda:
verejný vodovod
Krb:
nie
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Veronika Gašpariková

Mgr. Veronika Gašpariková

riaditeľ pobočky

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti