Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

AG reality I PRENAJATÝ - komplet zariadený 2-izbový byt v bezpečnom komplexe MELROSE

Interné ID: R0036
Ulica: Betliarská
Mestská časť: Lúky
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
650 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

AG REALITY & FINANCE  I na prenájom  - vkusne zariadený  2 izbový byt v bytovom komplexe MELROSE - Betliarska ul., Petržalka.  Cena na mesiac  650 EUR komplet aj s energiami , internetom a TV .  Užívanie bazénu v lete je v cene nájmu. 

Ste pracovne zaneprázdnený človek, ktorý chce jednoducho prísť domov a vychutnať si čas oddychu naplno a neriešiť rôzne ďalšie povinnosti spojené s bývaním?  Po práci si posedieť v reštaurácii a zrelaxovať v bazéne, všetko nájdete priamo v areáli . nonstop využívať recepciu , bezpečnosť objektu, výťah? Tak potom táto ponuka je určená priamo pre Vás. 

Ponúkame Vám útulný a vkusne zariadený 2-izbový byt v komplexe MELROSE s výbornou občianskou vybavenosťou , bezproblémovým parkovaním , rýchlou a jednoduchou dostupnosťou do mesta, ale zároveň veľmi dobrým športovým vyžitím.

Byt: sa nachádza na treťom poschodí  4-poschodového bytového domu v komplexe MELROSE . 

Bytový komplex MELROSE sa od iných bytových domov odlišuje svojimi službami. Pre vlastníkov bytov ponúka nasledovné služby: recepcia (k dispozícií 24 h denne), reštaurácia (k dispozícií počas celého týždňa) , fitness ( za menší poplatok) , vonkajší bazén ( k využitiu počas celej letnej sezóny). 

Orientácia bytu: JV/SZ

Rozloha bytu :  spolu 42 m2

Z chodby so zabudovanou priestrannou Rolldor skriňou , ktorá zabezpečuje dostatočný odkladací priestor. Veľmi šikovne je tu zabudovaná  aj práčka.  Následne vstupujeme priamo do centra bytu -  obývacej izby spojenej s kuchyňou, kde dominuje moderná a impozantná  červená sedačka, ktorá dodáva miestnosti luxusný výzor.  Po pravej strane je pracovný kútik - stôl so stoličkou , obývacia zostava a knižnica.   Oproti sedačke je vstavaná kuchynská linka s kuchynským príslušenstvom . V spálni je veľká manželská posteľ s odkladacím priestorom a vstavaná Rolldor skriňa. Je komplet zariadený , stačí sa len  nasťahovať. 

Cena  nájmu 650,- EUR  vrátane energii aj internetu a TV.  Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí : 1X nájom za daný mesiac , 1X depozit / je vratný / a provízia RK v sume 600 EUR .  VOĽNÝ od JÚNA /2023

Lokalita :  V blízkosti  Betliarskej ulice je  Nemocnica Antolská,  LIDL, TESCO,  Sídlisko Slnečnice . Pred Komplexom Melrose  sa nachádza zástavka MHD,  2 min pešo  je hrádza vhodná na korčulovanie , bicyklovanie a iné športové aktivity . 5 minút autom sa nachádza jazero Draždiak , kde nájdete rôzne športové aktivity a aj občerstvenie.

Pre nezáväzne informácie alebo obhliadku prosím kontaktujte našu realitnú maklérku :

//

Uverejnené fotografie a textácia inzerátu k tejto ponuke sú duševným vlastníctvom AG reality & finance, s.r.o Všetky práva vyhradené.



 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
42 m2
Úžitková plocha:
42 m2
Poschodie:
3
Loggia:
nie
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
A
Klimatizácia:
nie
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
verejné
Voda:
verejný vodovod
Krb:
nie
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
nie
Pivnica:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Veronika Gašpariková

Mgr. Veronika Gašpariková

riaditeľ pobočky

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti