Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

AG reality I NA PREDAJ samostatný rodinný dom - Miloslavov - Alžbetin Dvor - Lesná ul.

Ulica: Lesná
Obec: Miloslavov
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
310 000 €

Popis nehnuteľnosti

AG reality & finance, s.r.o.  predáva  -  4-izbový rodinný dom v lukratívnej lokalite - ALŽBETIN DVOR - MILOSLAVOV.

Radi by sme vám odprezentovali krásny, moderný, ale zároveň aj veľmi účelný, samostatne stojaci, priestranný rodinný dom na veľkom 600 m2 pozemku, ktorý je už rozostavaný a bude dokončený do stavu holodom v mesiaci August. 
Tento dom spĺňa Vaše predstavy o klasických rodinných domoch. Má sedlovú strechu , rozdelenú nočnú a dennú časť, pochôdznu povalu , veľkú terasu, parkovacie miesto pre dve autá a ďalšie vymoženosti.
Predná stena rodinného domu je osadená atraktívnym tehličkovým dekorom v šedom prevedení. Vstupná priestranná chodba pokračuje veľmi zaujímavým a účelným členením domu , kde je naľavo vstup do samostatnej izby a napravo je krásna ,moderná a veľká kúpeľna s vaňou, sprchovacím kútom a veľkým umývadlom. Kúpeľňa má aj vetracie okno. Na konci chodby sú ďalšie dve samostatné izby. Jedna izba je na strane ulice a druhá izba má francúzske okno s východom na malú terasu už priamo do záhrady. Stredom dispozície sa dostaneme ďalej napravo do veľkej technickej miestnosti, kde bude umiestnený  zásobník vody a je tu priestor aj na práčku, sušičku, prípadne ďalšie veci. Naľavo dispozície je samostatné WC s umývadlom. Potom sa pred nami otvorí veľkolepý priestor obývacej izby voľne prepojený s kuchyňou. Z kuchyne je vstup do účelnej a priestranne komory. Vzdušnosť a svetlo nám zabezpečí atypicky riešený vysoký strop v tvare klasickej strechy , kde sú v strope osadené drevené trámy, ktoré ešte upevnia pocit jedinečnosti z tohto priestoru .
Z obývacej izby je východ na krásnu veľkú terasu s dvoma francúzskymi oknami.
V rohu pri kuchynskom kúte je aj samostatná špajza, dosť priestranná napríklad aj na umiestnenie regálov, prípadne aj chladničky. Útulnosť obývačky nám dotvorí krb, na ktorý je tu už urobená príprava.
Nech sa páči, už sa len nasťahovať a zažiť si pôžitok z takéhoto bývania.
Pozemok je dostatočne veľký aj na stavbu garáže, bazénu a záhradného domčeka.

Cena domu v v HOLODOME 310.000 EUR. V prípade záujmu je možnosť dohody dokončenia aj do ŠTANDARDU, vo výške cca 16 000 EUR. 

Štandard zahŕňa: sanitu, vaňu, sprchovací kút, batérie, interiérové dvere, dlažbu a obklady, laminátové podlahy, lišty, zástrčky, vypínače, zásobník vody, predný murovaný plot+ oplotenie pozemku z troch strán kvalitným pletivom , zámkova dlažba na parkovacie miesto . Klient má možnosť si vybrať vybavenie štandard vo firme Amsadeer, s.r.o. Bratislava, ktorá je zmluvným partnerom developera.

Dom má pozemok o výmere od 600- m2 orientovanú na JV/SZ


Úžitková plocha domu :
1N.P : PREDSIEŇ : 5,95 m2
KOTOLŇA: 3.70 m2
WC : 1,63 m2
OBÝVAČKA S KUCHYŇOU: 41,28 m2
SPOLU : 57,21

CHODBA: 9,96 m2
KÚPEĽŇA: 6,0 m2
DETSKÁ IZBA: 11,89m2
DETSKÁ IZBA: 11,59m2
SPÁLŇA: 16,75 m2
SPOLU: 108 m2
plus
Terasa : 15 m2

Technické riešenie: tehlová konštrukcia 30cm so zateplením EPS 15cm, sedlová strecha, elektrické podlahové kúrenie a zásobník vody, plastové šesťkomorové okná, predpríprava na krb-komín Schiedel, fasáda domu, zásuvky a vypínače v celom dome, všetky siete-elektrika, voda, optika, možnosť studne, vybetónovaná terasa domu po celej dĺžke zo zadnej časti, murovaný predný plot +  oplotenie z troch strán do výšky 180 cm , a 2 parkovacie miesta a ďalšie.

Parkovacie miesto priamo pred domom pre dve autá
V cene domu je aj celé komplet oplotenie pozemku betónovým plotom. 

Dom sa nachádza v novej, tichej časti Miloslavova -časť Alžbetin dvor na Lesnej ulici, za Miestnym úradom dozadu, za pizeriou Kačín. v už zastavanej  lokalite.
Dedinka Miloslavov je od Bratislavy vzdialená 15 km, rýchla dostupnosť je zabezpečená , diaľnicou R7+R4, vlakom a aj autobusom. V obci je veľmi dobrá občianska vybavenosť – základná škola, dve škôlky, potraviny, kaderníctvo, kozmetika, lekár pre dospelých, detské plavecké jasličky, ihrisko, kostol, úrad, lekáreň.

kontakt: AG reality&finance, s.r.o.
realitný maklér: Veronika  Gašpariková  , mobil : 0901 727 778
mail:  veronika.gasparikova@agreality.sk , 

Uverejnené fotografie je VIZUALIZÁCIA ako môže RD vyzerať po dokončení do štandardu  a po samotnom zariadení domu .Fotografie  a textácia inzerátu k tejto ponuke sú duševným vlastníctvom AG reality & finance, s.r.o Všetky práva vyhradené.

PONÚKAME KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS
- komplexné poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho produktu, odporučenie najvhodnejšej banky), celý proces vybavovania hypotéky je pre Vás zdarma! ( realizované skúsenými poradcami s dlhoročnou bankovou praxou )

- problematika prevodu nehnuteľností
- problematika bezpečnej úhrady kúpnej ceny (hotovosť, vinkulácia v banke, notárska úschova a pod.)
- daňová problematika (daň z nehnuteľností)
- obhliadky nehnuteľností

KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS
- vypracovanie Zmlúv o uzatvorení budúcej kúpnej zmluvy
- vypracovanie Kúpnych, nájomných zmlúv
- vypracovanie Zmlúv o prevode vlastníctva bytu, príp. nebytového priestoru
- vypracovanie Dodatkov k zmluvám
- vypracovanie Návrhu na vklad vlastníckeho práva
- vypracovanie Plnomocenstiev
- yypracovanie odovzdávacieho protokol

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
134 m2
Úžitková plocha:
108 m2
Plocha pozemku:
600 m2
Zastavaná plocha:
134 m2
Podlahová plocha:
108 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
A
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
nie
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
15 m2
Vykurovanie:
vlastné - elektrické

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Veronika Gašpariková

Mgr. Veronika Gašpariková

riaditeľ pobočky

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti